Interes ne jenjava: Burak Yilmaz i dalje na meti Lazija

Ponovo aktuelan dolazak

Interes ne jenjava: Burak Yilmaz i dalje na meti Lazija

Odavno je poznato da rimski Lazio već duže vrijeme silno u svojim redovima želi vidjeti Buraka Yilmaza.

Ovaj napadač Galatasaraya i turske reprezentacije se još prošlog prelaznog roka dovodio u vezu sa prelaskom u "Nebeskoplave", ali to se transfer nikada nije ostvario. Međutim, ovaj put će Lazio učiniti sve da dovede Yilmaza a, kako navode talijanski mediji, dogovor je vrlo blizu.

Yilmaz je u prošloj sezoni odigrao 44 utakmice u svim takmičenjima a dao je 16 golova, što je ipak slabiji učinak od onog od prije dvije sezone kada je ovaj fudbaler naprosto eksplodirao u Galati.

Za Buraka je zainteresovan još jedan klub sa Apenina, i to Fiorentina. Bit će zanimljivo vidjeti šta će se ovoga puta dogoditi sa turskim napadačem i da li će, napokon, potpisati za Lazio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.