Interes Tottenhama za Damiaa nije nestao

Interes Tottenhama za Damiaa nije nestao

Izgleda da interes Tottenhama za Leandra Damiaa nije nestao. Samo je pitanje da li će Spursi biti spremni platiti 50 miliona eura koliko traži Nacional.

Tottenham je tražio napadača u ovom prelaznom roku, a primarni cilj bio je Damiao. No, na kraju na White Hart Lane došao je na posudbu iz Manchester Cityja, Emmanuel Adebayor.

Harry Redknapp je još uvijek zainteresovan za brazilskog napadača i nada se da će ga uspjeti dovesti za 25 miliona eura. Međutim, Nacional traži duplo više, jer toliko iznosi odštetna klauzula u ugovoru.

"Damiao dokazuje da se isplati platiti iznos odštetne klauzule. S obzirom na njegove igre mislim da nam neće biti problem da nađemo klub koji će platiti pomenuti iznos", rekao je Luis Anapa, potpredjsednik Nacionala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.