Internacionalni turnir u malom fudbalu - Horde Zla 2016

Internacionalni turnir u malom fudbalu - Horde Zla 2016

Edmir Škorić

Bosna i Hercegovina i njen glavni grad Sarajevo će u nedelju 21.02.2016. biti domaćin najvećeg Internacionalnog turnira u malom fudbalu.

Turnir “Horde Zla 2016” održati će se u Centru Skenderija, u organizaciji Udruženja navijača FK Sarajevo.

Turnir se igra u čast naših prijatelja koji više nisu s nama, ali i zbog toga što prikupljena sredstva planiramo dati u humanitarne svrhe, jer to je nešto što našu ljubav prema klubu čini još jačom. Nakon brojnih donacija realizovanih do sada, želimo nastaviti s dobrotvornim akcijama i time pokazati da mišljenje javnosti o navijačima polako treba mijenjati i da stereotipe treba potisnuti.

Prije velikog finala odigrati će se i revijalna utakmica protiv Rundinih legendi: Hodžić, Smiječanin, Turković, Obuća, Suljagić, Uščuplić Dženan, Uščuplić Ervin, Ferhatović, Naser, Hasančić, Ćimić, Ihtijarević, Koljenović, Karadža, Zukić, Terzić, Mahmutović, Smajo, Duro, Fazlagić...

Na pomenutom turniru osim mnogo lijepih akcija i golova svi zainteresirani će moći da doniraju krv, čime nastavljamo akciju koju smo skupa sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH pokrenuli krajem prošle godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog iznimnog značaja i važnosti održavanja ovog turnira u Bosni i Hercegovini, te činjenice da će našu zemlju postaviti u fokus svjetske pozornosti, te dati puni potencijal za promociju naše zemlje kao rasadnika vrhunskih sportskih talenata pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj spektakl.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti