Invazija Manijaka na Zenicu

Preko 500 Željinih navijača

Invazija Manijaka na Zenicu

E. Škorić

Najmanje petsto navijača Željezničara, popularnih Manijaka, krenut će sutra prema Zenici, gdje će derbi-susret osmog kola BHT Premijer lige njihov klub odigrati s domaćim Čelikom.

Željezničar nije u prošlosezonskoj formi, što je pokazao i teško izboreni bod na Grbavici protiv Radnika iz Bijeljine. Ipak, u tom susretu Plavi nisu mogli računati na svog 12. igrača, ali će zato na Bilinom Polju biti veliki broj njihovih pristaša.

 

Prema informacijama do kojih smo došli, na Bilinom Polju utakmicu Čelika i Željezničara posmatrat će preko pola hiljade gostujućih navijača, koji će se iz Sarajeva zaputiti velikim brojem autobusa, privatnim vozilima... 

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevski navijači prema Zenici će krenuti sutra iza 15 sati, a utakmica je na programu u 18 sati i 30 minuta.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti