Inzaghi: Kada Lulić vidi snimak, shvatit će da je pogriješio

Nije ljut na kapitena

Inzaghi: Kada Lulić vidi snimak, shvatit će da je pogriješio

Večerašnju utakmicu Bologne i Lazija obilježio je detalj iz 64. minute, kada je naš reprezentativac ljutito odreagovao na izmjenu.

Simone Inzaghi je umjesto našeg reprezentativca na teren poslao Jordana Lukakua, a kapiten Lazija je nakon toga naprosto pobjesnio i ponio se na način na koji kao kapiten, ipak, ne bi smio reagovati.

Međutim, Inzaghi je svjestan da je Lulić bio razočaran zbog izmjene i nije ljut na njega, ali je ipak istakao da je naš fudbaler pogriješio.

"Lulić? Ne treba praviti skandal oko toga. Znam da je bio ljut kada sam ga izveo iz igre jer je želio ostati na terenu. Htio je odigrati utakmicu do kraja, a njegova rekcija nije bila baš primjerna. Shvatit će da je pogriješio kada pogleda snimak, ali razumijem ga. Ni meni nije bilo drago kada bi me trener mijenjao dok sam bio fudbaler. S Lulićem sam u dobrim odnosima", razjasnio je Inzaghi, koji je potom dodao da je zadovoljan večerašnjom partijom:

"U prvom poluvremenu smo bili sjajni, mogli smo dati četiri-pet golova a onda smo dozvolili Bologni da se vrati u meč. Fudbal je takav da možete dominirati a na kraju ne pobijediti, ali srećom to se nije desilo. U Seriji A nema laganih utakmica, nikog ne shvatamo olako i pobjeda je najvažnija. U sljedećem kolu igramo sa Beneventom i moramo se dobro potruditi da upišemo novu pobjedu. Ponavljam, nema laganih utakmica".

Senad Lulić je u susretu sa Bolognom (2:1) postigao gol, autogol i ubilježio asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi