Inzaghi poveo Modića na turneju u Ameriku

Kapiten juniorske reprezentacije BiH i igrač Milana

Inzaghi poveo Modića na turneju u Ameriku

D. Kurbegović

Nogometaši italijanskog Milana danas su otputovali u Sjedinjene Američke Države, gdje će u okviru turneje u ovoj državi odigrati tri utakmice na Internacional Champions Cupu.

Trener Milana Filippo Inzaghi na turneju je poveo čak sedam igrača, koje je trenirao u prošloj sezoni kada je vodio ekipu Primavera Milan.

Ono što je za nas veoma važno, jeste da je kapiten juniorske reprezentacije i mladi reprezentativac BiH Andrej Modić na spisku igrača. Ovaj sjajni 18-godišnjak koji igra na poziciji defanzivnog veznog, oduševio je Inzaghija u nekoliko prijateljskih utakmica, te je kao nagradu za dobre igre uvršten na spisak od 30 igrača koji putuju na turneju.

Andrej Modić je debitovao za našu juniorsku reprezentaciju u zvaničnim utakmicama u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, dok je zabilježio i dva nastupa za mladu reprezentaciju BiH u prijateljskim utakmicama, a selektor Vlado Jagodić kazao je da na njega računa najozbiljnije u posljednje dvije utakmice kvalifikacija protiv Austrije i Mađarske.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti