Članovi Skupštine nastavili po starom, Džemidžić ljutito: Inspekcija viri, hoda, odmaknite se!

Opet nema poštovanja propisa

Članovi Skupštine nastavili po starom, Džemidžić ljutito: Inspekcija viri, hoda, odmaknite se!

Samir Mlaćo

Dok izborna komisija broji glasove, delegati Skupštine NS BiH prate sve sa strane u hotelu Hills na Ilidži.

Zbog toga se ponovo oglasio generalni sekretar Adnan Džemidžić koji je zamolio delegate da se odmaknu, odnosno poštuju epidemiološke mjere.

Mnogi to nisu učinili, a u hotelu Hills je još uvijek sanitarna inspekcija.

"Poštovani delegati i ostali članovi, molim vas da se odmaknete od stola. Inspekcija viri, hoda po hotelu, nemojte da nam se vrate bez razloga. Ljubazno vas molim. Mogu prekinuti zasjedanje. Imate na ekranu sve, možete vidjeti kako radi inspekcija", kazao je Džemidžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mnogi članovi Skupštine samo su se kratko odaknuli, a potom opet vratili.

Mjere se nisu poštovale ni ispred hotela, pa se građani naše zemlje pitaju da li neko može doći i kazniti one koji su očigledno iznad zakona i mogu raditi šta hoće. 

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Skupina kriminalaca koji vode bh. fudbal, dabogda sve izgubili.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi