Iran ipak gostuje 12. avgusta u Sarajevu?

Zmajevi traže protivnika za prijateljski meč

Iran ipak gostuje 12. avgusta u Sarajevu?

Iako se činilo da fudbalska reprezentacija Bosna i Hercegovine neće igrati prijateljski susret sa Iranom, kako javljaju iranski mediji, taj će se susret ipak odigrati.

Iranska sportska agencija (ISP) javila je danas kako će Iran najvjerovatnije ipak gostovati 12. avgusta u Sarajevu u prijateljskom susretu sa A fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Sadašnji selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević sjedio je na klupi reprezentacije Irana 2001. godine, pa se vjeruje kako je Ćiro najzaslužniji za ugovaranje ovog meča.

Iran bi nakon gostovanja u Sarajevu kod selekcije Bosne i Hercegovine trebao odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Bahreina u Manami 31. avgusta, a potom, 5. septembra i sa Omanom u Muscatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.