Iranci najavljuju pobjedu

Uoči večerašnjeg meča

Iranci najavljuju pobjedu

Selektor Irana Afshin Ghotbi vjeruje kako ekipa koju vodi može večeras u prijateljskoj utakmici sa Bosnom i Hercegovinom odigrati dobro i doći do pozitivnog rezultata.

Iran se nije kvalifikovao za Svjetsko prvenstvo, pa ovoj selekciji predstoji borba za Azijski kup, a meč sa BiH će im biti prva provjera.


"Vremenski uslovi u Sarajevu su nam izvenredni. Održali smo dva treninga jučer i uglavnom smo radili na fizičkoj spremi. Također smo dosta radili i na našoj igri u odbrani”, rekao je Ghotbi.

Što se tiče večerašnje utakmice, selektor fudbalera Irana je veoma optimističan.

"Igraćemo na pobjedu. Razumijem da rezultati prijateljskih utakmice nisu toliko važni, ali u susretu sa Bosnom i Hercegovinom daćemo sve od sebe i mislim da možemo zabilježiti pobjedu”, dodao je Ghotbi u razgovoru za Iransku novinsku agenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije