Iranci slavili sa 2:0 protiv Trinidad i Tobaga

Posljednjih protivnik BiH u grupi

Iranci slavili sa 2:0 protiv Trinidad i Tobaga

Fudbalska reprezentacija Irana, sa kojom će selekcija Bosne i Hercegovine igrati posljednju utakmicu u grupi F na Svjetskom prvenstvu, sa rezultatom 2:0 slavila je protiv Trinidad i Tobaga.

Ekipa koju sa klupe predvodi portugalski stručnjak Carlos Queiroz do trijumfa je stigla golovima Hajsafija i Ghoochannejhada.

Hajsafi je za vodstvo pogodio u 45. minuti utakmice. Pobjedu Iranaca sa kojima je fudbalska reprezentacija BiH igrala nekoliko prijateljskih utakmica, ali nikada nije pobijedila, svojih golom ovjerio je u 54. minuti Ghoochannejhad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije