Ireland: Begović je od ogromne važnosti za našu ekipu
Foto: EPA

Ireland: Begović je od ogromne važnosti za našu ekipu

Adnan Beganović

Iskusni 28-godišnji irski fudbaler i igrač Stoke Cityja, Stephen James Ireland, zadovoljan je što naš reprezentativac Asmir Begović nije promijenio sredinu.

Iako se već par mjeseci povezuje s brojnim klubovima, Asmir Begović će najvjerovatnije i u nadolazećoj sezoni stajati na golu Stoke Cityja, što je obradovalo Irelanda, koji na račun našeg reprezentativca sipa komplimente.

"Njegova važnost za našu momčad je ogromna i dobro je što smo ga zadržali u klubu. Mislim da je u klubu sve bolje i bolje, a sjajno je vidjeti da smo u stanju zadržati najbolje igrače poput Begovića, izjavio je Ireland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.