Irfan Hadžić načelno dogovorio s novim klubom, "krupna" je prepreka za potpis

Nedavno ostao bez kluba

Irfan Hadžić načelno dogovorio s novim klubom, "krupna" je prepreka za potpis

A. Čaušević

Irfan Hadžić je u prvim danima 2021. godine postao slobodan igrač nakon što je napustio Akhisarspor. 

Javna je tajna da je Hadžić želja nekolicine bh. premijerligaša, ali prema svemu sudeći on će karijeru nastaviti u Turskoj.

Odlični napadač je prema informacijama iz Turske postigao načelni dogovor sa ekipom Boluspor koja se takmiči u drugom rangu turskog fudbala.

Međutim, realizacija ovog posla je pod upitnikom jer Boluspor ima zabranu transfera. Ukoliko bi se zabrana ukinula onda će doći i do potpisa.

Hadžić je u prvom dijelu sezone na 14 odigranih utakmica u dresu Akhisarspora zabio pet golova.

Top Komentari

Adnanos
Ovaj momak je dobio prednost ispred Demirovica a moze se zahvalit Bajevicu. Bajevic je legenda Bosne koliko i Vladimir Petkovic. Svi gledaju licne interese! Jedan ubacio Irfana da igra iz koji razloga samo on zna a drugi pozvao Becira samo da nebi izabrao Bosnu.
8 0
zajid08
Nije ni meni jasno kako je ovaj doso do reprezentacije, prije ce bit da je to neko od pomocnika forsiro, ja mislim da bajevic nije ni znao ko je to
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi