Irfan Jašarević prvo pojačanje FK Krupa

Bivši defanzivac Travnika

Irfan Jašarević prvo pojačanje FK Krupa

Dino Kurbegović

Fudbaleri Krupe novi su članovi najelitnijeg ranga nogometa u našoj zemlji. Ekipa koju s klupe predvodi Slobodan Starčević, prošle je sezone bila najbolja u Prvoj ligi RS-a i sasvim zasluženo se plasirala u Premijer ligu BiH.

Ambiciozno rukovodstvo kluba nema namjeru stati na plasmanu u viši rang, nego im je cilj i izboriti opstanak u elitnom rangu. Tako je klub već angažovao i prvo pojačanje za narednu sezonu, a riječ je o bivšem defanzivcu Travnika.

Irfan Jašarević 20-godišnji igrač, koji može pokriti sve pozicije u defanzivi naredne dvije sezone će nastupati za FK Krupa. Ovaj igrač je u posljednje dvije sezone u dresu Travnika sakupio preko 40 nastupa u Premijer ligi, a prošle sezone je s 25 utakmica bio jedan od najstandardnijih igrača kluba s Pirote.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa će svoje utakmice u Premijer ligi dok ne završe radove na svome stadionu igrati u Prijedoru, a u planu imaju angažovanje još nekoliko provjerenih igrača, s kojim će lakše do cilja u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi