Irhan Smajić uspješno operisan, slijedi oporavak

Lijepe vijesti nakon teške povrede

Irhan Smajić uspješno operisan, slijedi oporavak

Samir Mlaćo

Irhan Smajić (25), napadač Travnika koji je na otvaranju nove sezone Prve lige Federacije u duelu svog tima protiv Veleža (1:1) zaradio lom noge, danas je uspješno operisan u Sarajevu.

Smajić je nakon starta odbrambenog fudbalera Rođenih Armina  Jazvina ostao ležati na terenu, a nakon toga u bolnici u Travniku utvrđeno je da je zaradio lom noge. Iz Veleža su odmah poslali saopštenje u kojem se istakli žaljenje zbog teške povrede mladog nogometaša, a i sam Jazvin uputio je poruku za što bržim ozdravljenjem.

Smajić je karijeru počeo u bugojanskoj Iskri, a zatim je nastupao za Olimpik, da se nakon toga skratio na Piroti. Početkom ove sezone bio je na pragu odlasku iz Travnika, ali to se nije desilo. Nije poznato koliko će odsustvovati sa zelenog terena, ali je sigurno da stručni štab popularnih Vezira u prvom dijelu sezone neće moći računati na njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi