Mladost igra protiv Radnika

Isaković: Protiv Radnika samo pobjeda dolazi u obzir

Dino Kurbegović

Mladost iz Doboja kod Kaknja nakon što je ušla u Premijer ligu u prva tri kola najjačeg ranga osvojila je dva boda. 

 

Dva neriješena rezultata protiv Slavije i Borca, te poraz od Rudara ne mogu zadovoljiti rukovodstvo kluba, jer su Kakanjci posebno protiv Slavije zaslužili tri boda, a tijumfu su bili blizu i na teškom gostovanju u Banja Luci, međutim manjak sportske sreće i realizacija nisu bili na strani Mladosti.

Naredno kolo donosi sudar protiv sjajne ekipe Radnika iz Bijeljine, koja nakon tri kola ima sedam bodova. Univerzalac ekipe iz Kaknja, 30-godišnji Aladin Isaković za SportSport.ba govorio je o narednoj utakmici svoga kluba.

"Ako ne pobijedimo Radnika kući, onda bod u Banja Luci neće ništa značiti. Gosti su veoma nezgodna ekipa, nemaju poraza i zaslužuju svaki respekt. Oni igraju dosta agresivno, trener nam je prenjeo njihove prednosti, ali nama protiv Radnika samo pobjeda dolazi u obzir", kaže bivši igrač Žepča, Čelika i Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sezonu je počeo u napadu, ali u posljednje dvije utakmice igra u defanzivi.

"Nije mi strano igrati sve pozicije u ekipi, vjerovatno sada nema boljeg riješenja, pa me trener povukao na stopera. Dobro se slažem sa Musićem u odbrani i to je izgledalo dobro u ove dvije utakmice. Nadam se da ćemo nastaviti dobro sarađivati i u narednim utakmicama. Biće veoma teško izboriti opstanak u Premijer ligi, međutim u Banja Luci smo pokazali da možemo igrati i protiv većih ekipa, tako da se nadam da možemo ostati u ligi", kazao je za SportSport.ba Aladin Isaković.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti