Isaković: Rijetki su do sad nadigrali Mladost

Vitez gost u Bijeljini

Isaković: Rijetki su do sad nadigrali Mladost

Prelazak u redove Viteza pokazao se kao pravi potez. Aladin Isaković, jesenas jedan od najboljih igrača Travnika opravdao je epitet pojačanja i doprinio dobrim rezultatima Viteza u proljetnom dijelu. 

Pred izabranicima Ante Miše novo je iskušenje, ovog puta Vitežani gostuju kod drugog debitanta u Premijer ligi, tima Mladosti iz Velike Obarske.

„Rasterećeni dočekujemo današnju utakmicu sa ciljem da ostvarimo povoljan rezultat. Igramo na gostuućem terenu i ne smijemo biti nezadovoljni ukoliko remiziramo, ali želja svih nas je pobijediti danas u Bijeljini,“ kaže Isaković.

„Respektujemo protivnika, izuzetno su čvrsta ekipa koja prima malo golova i koju su rijetki nadigrali. Njima je meč od velike važnosti zbog opstanka u društvu najboljih, ali taj njihov imperativ je možda dobra okolnost za nas. Postavit ćemo se hrabro i od prvog minuta tražiti trijumf,“ dodao je Isaković.

Trener Ante Miše danas ne može računati na kapitena Jurčevića, kao ni na Vedrana Vidovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.