Fudbaler Viteza nakon utakmice sa Leotarom

Isaković: Utakmicu smo riješili u prvom poluvremenu

Dino Kurbegović

Fudbaleri Viteza slavili su u 23. kolu BHT Premijer lige na Kamberovića polju rezultatom 2:0 protiv fenjeraša na tabeli Leotara. 

Prvi pogodak na susretu postigao je Aladin Isaković u 23. minuti susreta. Samo par minuta kasnije pogodak za konačnih 2:0, postigao je Livančić. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. 

"Da budem realan, svi smo očekivali tu pobjedu. Riješili smo utakmicu u prvom poluvremenu, dok u drugom nismo odigrali na najvišem nivou. Na vrijeme smo dali golove i riješili utakmicu," rekao je Isaković koji je morao napustiti teren zbog povrede. 

"Osjetio sam povredu prepone i mislim da nije ništa ozbiljno i da ću biti spreman za Čelik. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Motiv više je igrati protiv Čelika. Nas ima dosta koji smo u prošlosti nosili dres Čelika, devet, deset igrača. Mislim da će biti dobra utakmica. Mi ćemo probati pobijediti," rekao je Isaković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.