Isco i De Gea u centru pažnje nakon susreta Iran-Španija

Video koji kruži internetom

Isco i De Gea u centru pažnje nakon susreta Iran-Španija

Vezni fudbaler reprezentacije Španije Isco i golman David De Gea našli su se u centru pažnje nakon utakmice Svjetskog prvenstva između Španije i Irana.

Španci su porazili Iran sa 1:0 u veoma bitnoj utakmici 2. kola grupe B, ali Crvena furija je teškom mukom ostvarila ovu pobjedu.

Koliko je Isco bio sretan nakon susreta najbolje pokazuje njegov potez kada je prišao svom golmanu De Gei i poljubio mu rukavicu. Ovaj video se pojavio brzo na društvenim mrežama i brzo su ga mnogi vidjeli.

Podsjetimo, Iranci su imali nekoliko sjajnih prilika u drugom dijelu susreta i mogli su bez problema da osvoje barem jedan bod na današnjem susretu, ali nisu imali ni sreće, a ni znanja u presudnim trenucima. Treba reći i to da je De Gea, za razliku od susreta protiv Portugala bio veoma siguran, pa nije ni čudo što mu je Isco ljubio rukavicu.

Ipak, Irancima ostaje još jedna prilika da se plasiraju u osminu finala jer će u susretu trećeg kola imati direktan okršaj protiv Portugala i ako pobjede, proći će dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi