Iskra na Jakliću bez većih problema savladala Krajinu

U Bugojnu se lakše diše

Iskra na Jakliću bez većih problema savladala Krajinu

Adnan Beganović

U okviru 14. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine Iskra iz Bugojna je na Jakliću bez većih problema savladala Krajinu.

Iskra iz Bugojna, koju od prošlog kola s klupe predvodi nekadašnji selektor naše mlade reprezentacije, Ibro Zukanović, bez većih problema je danas na Jakliću savladala Krajinu (3:0).

Istina, dugo su Bugojanci lomili otpor gostiju iz Cazinu, da bi ga slomili u samom finišu prvog poluvremena.

Igrala se 43. minuta kada je Haris Seferović doveo Iskru u vodstvo, da bi u sudijskoj nadoknadi orvog dijela Elvedin Nebić udvostručio prednost domaćih.

Kako su završili prvo poluvrijeme, Bugojanci su tako otvorili i drugo. Pred golom Krajine redale su se prilike, da bi u 55. minuti Dženan Haračić, pogodio za kasnij će se ispostaviti konačnih 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.