Iskra u Bihać ide po bodove vrijedne opstanka

Iskra u Bihać ide po bodove vrijedne opstanka

Nakon vrijedne pobjede u 27. kolu Prve lige Federacije nad Slobodom iz Tuzle 1:0, nogometaši Iskre danas će na gostovanje u Bihać gdje će snage odmjeriti sa osmoplasiranim  Jedinstvom. Iskri je nakon pobjede nad Slobodom dovoljan i bod da obezbijedi opstanak i upravo sa tim ambicijama Bugojanci putuju u Bihać.

"Mi smo se pribojavali Slobode, ali smo ubilježili pobjedu, golom u prvom poluvremenu što je bilo dovoljno za tri boda. U Bihaću ćemo igrati otvoreno i pokušati već tamo obezbijediti opstanak", kazao je trener Iskre Salem Duraković.

Iskra u ovaj meč ulazi bez povrijeđenih i kartoniranih igrača i sa namjerom da već u Bihaću osigura opstanak. Zanimljivo je da tim iz Bihaća vodi Mehmed Janjoš koji je Iskru vodio u njenim najboljim vremenima.

Naime, dok dok je Janjoš vodio tim sa Jaklića on je pružao blistave partije u najačem rangu bosanskohercegovačkog fudbala. Susreta u Bihaću počinje u 17:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.