Isla na meti Milana

Rossoneri traže pojačanja

Isla na meti Milana

AC Milan je odlučio ovog ljeta osnažiti momčad s nekoliko igrača, a prioritet im je odbrana. Pored Argentinca Nicolasa Otamendija, uprava Milana namjerava u svoje redove dovesti Mauricija Islu.

22-godišnji desni bek Udinesea i reprezentacije Čilea igra u velikoj formi. U Seriji A je prošle sezone igrao vrlo dobro, dok je njegov nastup na SP-u u dresu Čilea oduševio sve koji su ga imali priliku gledati.

Pored Milana za njegove usluge se zanima i Roma, ali bi Isla mogao odustati jer ga u Romi namjeravaju koristiti na poziciji desnog krila, dok bi u Milanu igrao na svojoj prirodnoj poziciji desnog beka.

Pored Isle Milan ima u planu dovesti i Martina Caceresa, urugvajskog reprezentativca iz redova Barcelone, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Juventusu koji se nije odlučio otkupiti njegov ugovor.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.