O čemu su razgovarali Ismir Mirvić i Vico Zeljković?
Foto: NFSBiH

Prvi čovjek Sarajeva i Nogometnog saveza BiH

O čemu su razgovarali Ismir Mirvić i Vico Zeljković?

E. Škorić

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, imao je nekoliko sastanaka sa čelnicima bh. klubova.

Još u februaru je Zeljković u turskoj Antaliji posjetio FK Velež kako bi razočarao s čelnicima mostarskog kluba. Zeljković je putem Instagrama otkrio da je posjetio ekipu Veleža i imao je sastanak na kojem su bili predsjednik mostarskog kluba Senad Husnić i direktor Džemil Šoše.

Vico je imao još nekoliko sličnih sastanaka, uostalom i sa predsjednikom Mladosti Mensurom Mušijom, ali i sa vodećim ljudima FK Željezničar, da bi danas došao red i na sastanak sa Ismirom Mirvićem, prvim čovjekom FK Sarajevo.

On je u društvu svog savjetnika Marka Miličića razgovarao s Mirvićem, a nije za sada poznato konkretno kojih tema su se dotakli, no jedna od njih svakako su stvari koje trebaju da naš nogomet učine boljim u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Mirvić je u septembru 2021. godine imenovan novim predsjednikom Sarajeva i pod njegovim vodstvom bordom klub je krenuo uzlaznom putanjom, u svakom smislu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epson
O tome kako Sarajevo nema šta da trazi ove sezone, dali smo vam corona titulu, sad je obecao kup Velezu, ostaste vi kratkih rukava
4 11
fukaraslana
Brukamo sport i drzavu BiH da upste pricamo o Vici . To je covjek koji po zadatku mora da unisti sve sto Mi volimo pa zar Vam nije jasno covjek zabranio da se cestita 1 mart na stranici NS BiH
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi