Ispred CR-a su još dvojica: 10 najvećih strijelaca Reala

Ronaldo bi ove sezone mogao na prvo mjesto

Ispred CR-a su još dvojica: 10 najvećih strijelaca Reala

A. Haznadarević

Pogodak u pobjedi Real Madrida nad Rayo Vallecanom, za Cristiana Ronalda je značio ostvarenje novog jubileja, te ulazak u društvo najvećih strijelaca Kraljeva koji su zabili 300 i više golova u bijelom dresu. Sada je sjajni Portugalac bliže nego ikada izbijanju na prvo mjesto vječne liste, a ako nastavi sa čudesnim tempom kojim ide, postoji mogućnost da već do kraja sezone postane "broj 1" i predvodi listu ovih, najvećih 10 madridskih golgetera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.