Istekli ugovori za 13 fudbalera Slobode

Po okončanju sezone 2009/2010

Istekli ugovori za 13 fudbalera Slobode

Nakon što su Tuzlaci predvođeni Vlatkom Glavašom na najbolji mogući način osigurali opstanak i premijerligašku sezonu 09/10 okončali na osmoj poziciji, od danas su na zasluženom godišnjem odmoru sve do 25. juna.

Važno je istaći da čak 13 – rici prvotimaca Slobode ovog ljeta ističu ugovori. U junu ugovori ističu Igoru Mostarliću, Džemalu Sadikoviću, Muameru Zoletiću i Semiru Slomiću, u julu Denisu Mujkiću, Senadu Mujiću, Gradimiru Crnogorcu i Tariku Okanoviću. Sa druge strane, Stefan Gavarić, Alvin Karadža, Damir Smajlović i Ognjen Krasić su vezani za Slobodu do januara 2011. godine, no i oni prema aneksu ugovora mogu ovog ljeta napustiti Tušanj kao slobodni igrači. Mersed Malkić je jedini „crveno – crni“ koji je ugovorom vezan do januara 2011. godine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.