Istražni organi MUP-a RS započeli istragu u Rudaru

Sporna rekonstrukcija terena Gradskog stadiona

Istražni organi MUP-a RS započeli istragu u Rudaru

O. Lekić

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske započeli su istragu u Fudbalskom klubu Rudar Prijedor.

Prema pisanju lokalnog portala prijedor24h.com istražni organi MUP-a Republike Srpske juče ujutro su započeli istragu povodom sporne rekonstrukcije travnate površine na Gradskom stadionu u Prijedoru.

"Inspektori su kopali i provjeravali slojeve drenaže, odnosno cijevi koje su postavljene ispod terena tražeći eventualne dokaze vezane za loše stanje terena", piše pomenuti portal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rekontrukcija terena Gradskog stadiona u Prijedoru kasnila je nekoliko mjeseci od prvobitnog plana, a iako su u istu uložena ogromna novčana sredstva dobijena od Fudbalskog saveza BiH te grada Prijedora, teren je i dalje u lošem stanju, pogotovo nakon padavina i upravo zbog toga su iz MUP-a Republike Srpske pokrenuli istragu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti