Ištuk čestitao Borcu na pobjedi

Novi domaći poraz Čelika

Ištuk čestitao Borcu na pobjedi

Čelik se nalazi u velikoj krizi. To je uostalom pokazala i sinoćnja utakmica i poraz na Bilinom polju od ekipe Borca iz Banja Luke.

U zeničkom klubu su svjesni da je Borac sinoć, jednostavno, bio bolja ekipa, a Čeliku nakon novog domaćeg poraza, sigurno predstoje teški dani.

“Igrom mogu biti samo djelomično zadovoljan u prvom poluvremenu, kada smo uspjeli stvoriti nekoliko poluprilika, ali ruku na srce i to je bilo prilično bezopasno. Nakon što smo primili gol, potpuno nas je nestalo na terenu i gosti su zasluženo došli do bodova i ja im na tome čestitam”, rekao je trener Zeničana Ivo Ištuk.

U narednom kolu Zeničane očekuje težak ispit na gostovanju na stadionu Tušanj u Tuzli, gdje u 4. kolu Premijer lige igraju sa Slobodom.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.