Italija u Bariju dočekuje Irce

Kvalifikacije za SP 2010

Italija u Bariju dočekuje Irce

Reprezentacija Italije svoju domaću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoafričkoj republici protiv Irske, 1. aprila igraće u Bariju, objavio je Gfudbalski savez Italije.

Četiri dana prije dvoboja sa Ircima, Azzuri će gostovati u Podgorici gdje će odmjeriti snage sa Crnom Gorom. Italijani su trenutno vodeći u Grupi 8 sa osvojenih deset bodova iz osam utakmica.

Sa druge strane Irci, koje s klupe predvodi Giovanni Trapattoni, nekadašnji selektor Italije, zauzimaju drugo mjesto sa sedam bodova iz tri susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.