Italijani iskopali Allegrijevu izjavu koja se neće svidjeti Ronaldu

Dok se čeka transfer...

Italijani iskopali Allegrijevu izjavu koja se neće svidjeti Ronaldu

Priča o potencijalnom transferu Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus svakog dana dobiva na težini.

Brojni ugledni mediji pišu kako je posao završen, te da će portugalski fudbaler u narednim danima i zvanično preći u Torino u transferu koji je procijenjen na preko 100 miliona eura.

Ako se obistine pisanja, Juventus će tako dobiti i službeno najboljeg fudbalera na svijetu, međutim čini se kako se s tim ne slaže i trener italijanskog tima Massimiliano Allegri. Svjedoči to i izjava koju je dao prije godinu dana kada je Neymar prešao u Paris Saint-Germain.

"Ne znam da li Neymar baš vrijedi 200 miliona, ali radi neke stvari koje donose razliku. On i Messi su dva najbolja igrača na planeti", kazao je Allegri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi