Italijani istražili koliko će Englezi izdvojiti za Đurića

Pred transferom u Bristol

Italijani istražili koliko će Englezi izdvojiti za Đurića

Teme:

Transfer bh. napadača Milana Đurića u engleski Bristol City trebao uskoro biti zvanično potvrđen. 

Đurić je odlučio promijeniti sredinu i sljedeća destinacija u njegovoj karijeri će, kako stvari stoje, biti engleski drugoligaš Bristol City sa kojim je dogovorio sve detalje vezane za transfer. 

I dok se čeka zvanična potvrda od strane Bristol Cityja, italijanski mediji su istražili koliko će Cesena dobiti na ime obeštećenja od prodaje Đurića. Kako navodi Corriere Romagna, Cesena će ukupno inkasirati 1.800.000 eura te dodatnih 200.000 eura ukoliko budu ispunjeni određeni bonusi. 

Korpuletni bh. reprezentativac je ove sezone u Seriji B za svoju Cesenu postigao šest pogodaka za Cesenu. U karijeri je još imao priliku igrati za Parmu, Ascoli, Crotone, Cremonese, Trapani i Cittadellu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije