Italijanski mediji: Mihajlović preuzima Manchester City

Napušta Sampdoriju?

Italijanski mediji: Mihajlović preuzima Manchester City

Ako je vjerovati pisanjima italijanskih medija, Siniša Mihajlović kandidat je za trenera Manchester Cityja. 

Sampdoria pod vodstvom srbijanskog stručnjaka ove sezone bilježi odlične rezultate u Seriji A i odlazak na kraju sezone je izvjestan, a kao naredni izazov u karijeri spominje se preuzimanje tima sa Etihada. 

Građani su u potrazi za kvalitetnim trenerskim rješenjem, obzirom da rezultati Manuela Pellegrinija u ovoj sezoni zadovoljavajući, naročito ako se uzme u obzir da su u tim uložena ogromna sredstva.

Preuzimanje Manchester Cityja predstavljalo bi veliki izazov za Sinišu Mihajlovića, koji je tokom dosadašnje trenerske karijere još vodio Fiorentinu, Bolognu, Cataniju i reprezentaciju Srbije. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti