Italijanski mediji objavili video na kojem se jasno vidi kako igrač Udinesea psuje Boga

Mandragora suspendovan

Italijanski mediji objavili video na kojem se jasno vidi kako igrač Udinesea psuje Boga

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Udinesea proteklog vikenda na domaćem terenu savladali su Sampdoriju sa 1:0 u meču drugog kola italijanske Serije A.

Udinese je uspio nekako doći do pobjede, ali sve je to ostalo u sjeni suspenzije Rolanda Mandragore. Italijanski savez objavio je danas da Mandragora ne može igrati za vikend protiv Fiorentine iako na meču sa Sampdorijom uopšte nije dobio nikakvu opomenu.

Naime, Disciplinska komisija je na osnovu snimka s utakmice odlučila suspendovati igrača Udinesea. Mandragoru su kamere uhvatile kako psuje nakon jednog lošeg poteza, a iz Saveza su poručili da je suspendovan "jer je uputio pogrdne riječi Bogu i Djevici Mariji".

Top Komentari

karlhajncbrazzo
A gdje Boga, Bog ga ne jebao.
4 3
Mu'min Juventino FKS
Po nasem hanefijskom mezhebu jos jednom to uradi i kolje se govno. Po drugim mezhebima odmah ga kolju, mi ipak smo najbolji mezheb.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti