Italijanski mediji: Salah ostaje u Romi

Demantovali Engleze

Italijanski mediji: Salah ostaje u Romi

E. Čaušević

Engleski mediji prenijeli su danas da je Mohamed Salah dogovorio transfer u Liverpool koji će biti ozvaničen za nekoliko dana.

Mediji bliski Liverpoolu objavili su danas da je klub sa Anfielda dogovorio sve uslove s fudbalerom Rome, Mohamedom Salahom. Navodno, Salah će potpisati ugovor s Redsima nakon što završi reprezentativne obaveze, a Romi bi trebalo pripasti oko 40 miliona eura.

Međutim, odmah su se oglasili i italijanski mediji koji su poručili da nema ništa od Salahovog odlaska s Olimpica. Football Italia je objavio da Salah ostaje u Romi, te da nisu istinite priče da je transfer u Liverpool skoro završen.

Kako piše ovaj italijanski portal Salah nije dogovorio ništa s Redsima, te su priče engleskih medija izmišljenje. Football Italia dodaje da iz svojih pouzdanih izvora bliskih Salahu saznaje da Egipćanin nije uopšte pregovarao s Liverpoolom oko uslova ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije