Ivan Klasnić u Boltonu!

Premiership

Ivan Klasnić u Boltonu!

U jednom danu dva hrvatska reprezentativca su potpisali ugovore s engleskim timovima. Nakon Nike Kranjčara i Ivan Klasnić je potpisao ugovor. Hercegovac će narednu sezonu igrati u Boltonu.

Ivan Klasnić u Bolton stiže na jednogodišnju posudbu iz francuskog drugoligaša Nantesa, a on je ujedno šesto pojačanje koje je ovog ljeta stiglo na Reebok stadion. 

Prije njega tim Garya Megsona pojačali su Sean Davis, Paul Robinson, Sam Ricketts, Zet Knight i Chung - Yong Lee. 

Ivan Klasnić je karijeru počeo u St. Pauliu odakle je prešao u redove Werdera iz Bremena, a nakon toga je otišao u Nantes. Nakon što je Nantes ispao u drugu ligu Klasnić je tražio povoljnu priliku da ode u drugu sredinu, i eto ona mu se ukazala posljednjeg dana prelaznog roka. 

Ivan Klasnić je ostavio veliki trag u Nejemačkoj, a ostaće upamćen kao igrač kome je presađen bubreg, ali se vratio na zeleni teren i to vrlo uspješno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.