Ivan Lendrić odlazi iz Željezničara, smiješi mu se inostrani angažman

Stigla ponuda iz Malezije

Ivan Lendrić odlazi iz Željezničara, smiješi mu se inostrani angažman

E. Škorić

Željezničar bi mogao ostati bez nekolicine igrača ove zime, a među onima koji bi olako mogli napustiti Grbavicu je i Ivan Lendrić.

Lendrić je trenutno na pauzi kao i ostatak ekipe, pošto će tek sredinom januara Amar Osim "prozivati" i tada kreću pripreme za nastavak sezone u kojoj će Plavi po svim prilikama biti fokusirani na plasman u Evropu, budući da je titula sve bliže Koševu.

Štoper Frane Ikić na meti je jednog ruskog i turskog kluba, a inostrani angažman smiješi se i Lendriću, koji bi po drugi put mogao otići iz Željezničara. On se povezuje s ekipom Melaka United iz Malezije.

Ivan Lendrić
Ivan Lendrić FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: FW

Statistika

23 nastupa
14 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
3 asistencija
6 golova

Postoje određeni pregovori, ali još ništa nije zaključeno. Napadač ima ugovor sa Željezničarom i zbog toga se nešto u svemu pita i njegov klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lendrić nema ništa protiv uslova koje mu nude Malezijci, ali ostaje da vidimo stav Željezničara i da li je spreman pustiti napadača, a ako i jest, za koliko novca.

U 17 nastupa u Premijer ligi ove sezone Lendrić je 11 puta bio starter, a postigao je šest golova uz tri asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
GROHOTOM mu se SMJESI TRANSFER..sretno Ivane, odigraj par mjeseci, pa lagano kada te SUTNU, BUJRUM OPET na BORDO PROSLAVU pred VJECNOM, taman da mozes picati po SPLITU kako si dozivio 100000 pred VJECNOM..
4 8
Matija Matko
Čekaj ba Lendra a Titova? 100 hiljada ovo, ono
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi