Ivan Lendrić u šoku zbog prevaranta koji se služi njegovim identitetom: Sramota je na šta su spremni

Nije krio razočarenje

Ivan Lendrić u šoku zbog prevaranta koji se služi njegovim identitetom: Sramota je na šta su spremni

S. Mlaćo

Razočaran je bio prvotimac Željezničara Ivan Lendrić kada su mu prijatelji poslali poruku sa slikom njegovog navodnog Instagram profila na kojem on poziva prijatelje da učestvuju u aukciji koja je namijenjena za pomoć djevojčici koja ima leukemiju.

Lendrić ne koristi Instagram te je bio razočaran time da je neko uopšte napravio njegov profil, a zatim i zloupotrijebio za humanitarnu akciju.

"Operiran sam od društvenih mreža i to me uopšte ne zanima. Velika je sramota šta ljudi rade i šta uopšte sebi dozvole. Molim sve ljude da ne nasjedaju na to. Nemam profil", kazao je Lendrić za SportSport.ba.

Pozvao je sve prijatelje da prijave isti profil, te tako spriječe širenje 'akcije'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No description available.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Neljudi
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi