Ivan Livaja potpisuje novi ugovor s Vitezom

Ističe mu ugovor

Ivan Livaja potpisuje novi ugovor s Vitezom

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončali su na devetoj poziciji s 20 osvojenih bodova. Vitežani će vjerovatno igrati Ligu za opstanak, ali se razliku od prethodnih godina, u ovoj sezoni vjerovatno neće boriti za opstanak i strijepiti za eventualnim ispadanjem iz lige.

Ekipa koju s klupe predvodi Slaven Musa, koji je na mjestu šefa struke naslijedio Borisa Pavića u ovoj sezoni pokazala se kao ekipa koja igra veoma dobro u gostima, te znatno lošije na domaćem terenu. Problem Viteza je realizacija, a rukovodstvo kluba u zimskoj pauzi će angažovati sigurno igrača, koji će pokušati da riješi hronični problem ove ekipe u prvom dijelu sezone.

Svi igrači koi su u prvom dijelu sezone nosili dres Viteza ostat će u klubu, a to se odnosi i na 29-godišnjeg desnog bočnog Ivana Livaju kojem krajem mjeseca ističe ugovor s klubom. S njim je sve dogovoreno oko produženja saradnje, tako da će i na proljeće nositi dres Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivan Livaja je ujedno i zamjenik kapitena, a u ovoj sezoni je ukupno nastupio na 15 utakmica, uglavnom ulazeći s klupe za rezervne igrače. U svojoj karijeri pored Viteza nastupao je još za Gošk i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi