Ivan Strinić ne ide na Svjetsko prvenstvo u Brazil

Povrea butnog mišića

Ivan Strinić ne ide na Svjetsko prvenstvo u Brazil

Ivan Strinić definitivno neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Lijevi bek ukrajinskog Dnjipra zbog rupture mišića morati će propustiti najveću svjetsku fudbalsku smotru.

„Nije zaliječio povredu, klub je vršio pritisak zbog borbe za Ligu prvaka. U pitanju je ruptura butnog mišića desne noge,“ izjavio je Niko Kovač i dodao:

„Žao mi je zbog njega i nas. On je igrač koji je dugo tu, ali moramo biti korektni prema drugima koji traže šansu. Tražimo novo rješenje, vidjet ćemo kakvo će ono biti. Imamo rješenje i igrače koji ga mogu zamijeniti. Imamo igrače koji su već igrali na toj poziciji.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije