Ivanković: Poraz Slavije od Radnika neće nas zavarati

Zrinjski Pod Bijelim brijegom dočekuje Slaviju

Ivanković: Poraz Slavije od Radnika neće nas zavarati

Zrinjski nakon posrtaja u Banjoj Luci sutra na svom terenu dočekuje Slaviju.

Iako visoko poražen od Radnika, tim Slavije može biti neugodan protivnik, mišljenje je pomoćnog trenera Marija Ivankovića i bivšeg veznog igrača Slavije Milana Muminovića, koji su danas u klupskim prostorijama odgovarali na pitanja novinara.

“Rezultat Slavije na posljednjoj utakmici neće nas zavarati. Kvalitetan su protivnik i prethodno pomenuti poraz od Radnika nas neće zavarati. Samo uz maksimalan pristup možemo do bodova sutra,” kazao je pomoćni trener Mario Ivanković, te još dodao:

“Nadam se da ćemo se uz dobru igru vratiti pobjedama. Dostigli smo zadovoljavajuću formu, imamo pravu atmosferu unutar kluba kao i obećavajući raspored. To što nismo pobijedili Viteza, ili što smo izgubili u Banjoj Luci više je stvar sreće ili loše realizacije.”

Milan Muminović svojevremeno je nosio dres Slavije. Dešavanja u bivšem klubu i danas sa zanimanjem prati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Doživjeli su dosta promjena u odnosu na vrijeme kada sam ja igrao. Poznajem trenera Dragana Radovića, sarađivali smo svojevremeno i o njemu mogu kazati samo lijepe stvari. Od igrača poznajem Igora Radovanovića. Slavija preferira čvrstu odbranu i ubojitu kontru, toga se moramo čuvati,” izjavio je Muminović.

Zbog tri žuta kartona sutrašnju utakmicu propustit će kapiten Marin Aničić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.