Ivanović: Imao sam želju da se vratim u Rusiju

Potpisao za Zenit

Ivanović: Imao sam želju da se vratim u Rusiju

Branislav Ivanović zvanično je postao novi igrač Zenit iz St.Petersburga. 

Dojučerašnji fudbaler Chelseaja je sa ruskim prvoligašem potpisao ugovor na dvije i pol godine s opcijom produženja, a ovo mu je ujedno i povratak u Rusiju gdje je ranije igrao za Lokomotiv iz Moskve. 

"Veoma sam zadovoljan što sam došao u tako veliki klub, nadam se da ćemo svi zajedno biti uspješni. Iskreno, nisam dugo razmišljao jer sam imao veliku želju da se vratim u Rusiju. Motivisan sam i želim da nastavim da igram na visokom nivou", izjavio je Ivanović. 

Ivanović je dodao da mu nije bitno koju poziciju će igrati u timu.

"Najvažnije mi je da budem na terenu. Jednako dobro se osjećam na oba mjesta u odbrani. Takve stvari su na treneru da odluči", poručio je Ivanović. 

Srbijanski defanzivac je Zenit stigao bez obeštećenja nakon što je u prošlosti doprinio velikim uspjesima Chelseaja. Sa londonskim klubom je osvojio dvije titule Premier lige, Ligu prvaka i Ligu Evrope... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi