Ivanović na meti Reala
Ivanović bi bio idealna zamjena za Pepea

Primera Division

Ivanović na meti Reala

Teška povreda Pepea natjerala je stručni štab madridskog Reala da ozbiljno razmisli o dovođenju novih igrača u januarskom prelaznom roku, ali će biti jako teško.

Naime, predsjednik kluba Florentino Perez je odavno najavio da neće dati ni eura za dovođenje novih igrača u januaru, ali ljudi iz stručnog štaba Reala pokušavaju na sve načine nagovoriti Pereza da promijeni svoje mišljenje.

Najnovije ime koje se pojavilo u španskim medijima kao budući član Reala je srbijanski reprezentativac iz Chelseja Branislav Ivanović. Ivanović je navodno nezadovoljan u londonskom klubu, pa je zatražio od Romana Abramoviča da mu odobri odlazak.

Prema pisanju Marce Ivanovićev menadžer Zoran Vrkić već je stupio u kontakte s madridskim klubom, ali se zasad čeka potvrda Pereza o dovođenju. Ivanović može igrati štopera i desnog beka i mnogi ga vide kao idealnu zamjenu za povrijeđenog Pepea.

Od kako se Pepe povrijedio na adresu Reala je stiglo preko pedeset preporuka raznih menadžera koji bi svoje igrače smjestili u svlačionicu Reala. Među posljednjim koji se spominju kao budući igrači madridskog kluba su Jonathan (Cruzeiro), Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Maicon (Inter) i Johny Evans (Manchester United). 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije