Ivanović ogorčen: Mislimo da smo zvijezde, ovako više ne ide

Reprezentativac Srbije

Ivanović ogorčen: Mislimo da smo zvijezde, ovako više ne ide

Reprezentacija Srbije sinoć je u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo doživjela neočekivan poraz. Ovaj put od popularnih Orlova bili su bolji Danci koji su slavili sa 3:1.

Nezadovoljstvo nakon poraza nije skrivao ni defanzivac Branislav Ivanović, koji je istakao da ovako jednostavno više ne ide.

"Mi mislimo da smo zvijezde i uvijek kada mislimo da smo bolji od drugih, na kraju nas to skupo košta. Moramo konačni početi ostvarivati dobre rezultate, a da bi uspjeli u tome, moramo neke stvari promijeniti. Ovako više ne ide"; kazao je Ivanović, te dodao:

"Sinoćnji rezultat nam ne daje za pravo da mislimo na Evropsko prvenstvu. Očekuju nas dva teška gostovanja, pa ćemo onda vidjeti šta i kako", zaključio je srbijanski reprezentativac. 

Srbija se sada u I nalazi na četvrtoj poziciji sa jednim osvojenim bodom, dok je na prvom mjestu Danska koja ima sedam bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.