Ivanović: Sve pada u vodu, ako ne pobijedimo sutra

Kapiten Srbije pred Vels

Ivanović: Sve pada u vodu, ako ne pobijedimo sutra

D. Vejo

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra igra jednu od najvažnijih utakmica za odlazak na Mundijal u Rusiju.

Orlovi će u sklopu 6. kola grupe D kvalifikacija na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, dočekati selekciju Velsa.

Iz tabora Srbije širi se veliki optimizam pred susret sa Velšanima. Ističu da je vrijeme da obraduju navijače i tako im na poklon daju put u Rusiju.

"Išli smo meč po meč. Sada smo došli pred svršen čin. Potrebna nam je pobjeda kako bi iole mirne glave ušli u ostatak kvalifikacija. Znamo šta nas čeka. Vels je odlična ekipa, sačinjena od sjajnih pojedinaca, bez obzira na to što u timu neće imati nekoliko važnih igrača poput Balea. Ne smijemo razočarati naše navijače. Moramo dati i posljednji atom snage na terenu kako bismo ostvarili pozitivan ishod. To smo uradili na gostovanju, pa tako možemo i kod kuće. Svi dosadašnji uspjesi će pasti u vodu, ako sutra razočaramo", izjavio je kapiten Srbije, Branislav Ivanović.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se sutra od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi