Ivanović: Willian može napraviti razliku

Ivanović: Willian može napraviti razliku

Edmir Škorić

Odbrambeni igrač Chelseaja Branislav Ivanović vjeruje da će njegov suigrač Willian biti jedna od zvijezda nadolazećeg Svjetskog prvenstva.

Ivanović sa Srbijom ne ide na Mundijal, ali su Orlovi nedavno poraženi od Brazila s 1:0 u prijateljskom susretu. Defanzivni veznjak Plavaca, Willian, jedan je od brazilskih aduta na prvenstvu koje počinje sutra (četvrtak).

"Willian je sjajan igrač. On ima sposobnost da čini razliku. On je osvježio tim kada je ušao u utakmici protiv Srbije", rekao je Ivanović za Daily Mail, dodavši:

"Pritiskao je naprijed, brzo se kretao, ali i dalje je radio dobar posao nazad, u defanzivi. Nema sumnje da će napraviti razliku. Oscar je također sjajan i njih dvojica puno daju Brazilu i Cheseaju".

Willian je u Chelsea došao prošlog ljeta iz Anžija za 32 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.