Ivaylo Petev na Tušnju gleda potencijalne kandidate za reprezentaciju

Selektor BiH na tribinama u Tuzli

Ivaylo Petev na Tušnju gleda potencijalne kandidate za reprezentaciju

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev ponovo je na tribinama premijerligaških terena.

Bugarski stručnjak, koji je u januaru imenovan za selektora reprezentacije BiH, danas će sa tribina pratiti meč 29. kola Premijer lige između Tuzla Cityja i Sarajeva.

Tako će igrači oba tima imati motiv više da se pokažu pred selektorom koji sasvim sigurno želi vidjeti ima li u Premijer ligi kvaliteta za nacionalni tim.

Već sutra će Petev put Mostara. Tamo će posmatrati gradski derbi između Zrinjskog i Veleža.

Petev je u dosadašnjem mandatu tri puta vodio reprezentaciju BiH. Upisao je dva neriješena rezultata i poraz, a treba istaći da ga nije bilo na klupi u utakmicama protiv Kostarike (0:0) i Francuske (0:1).

Debi je bugarski trener imao 24. marta u Helsinikiju protiv Finske u susretu koji je završen rezultatom 2:2.

Novi izazovi Peteva i Zmajeve čekaju već u junu, kada su zakazane dvije prijateljske utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo će naša selekcija 2. juna odigrati prijateljski meč sa Crnom Gorom, a četiri dana kasnije igra se utakmica protiv Danske.

To je sasvim sigurno šansa za igrače iz Premijer lige da zarade poziv u nacionalni tim i vidjet ćemo hoće li se neko od njih naći na spisku selektora Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Ako ne bude sutra u Mostaru gledo isto kandidate iz dva mostarska kluba onda mu jedno veliko GG****OOO
0 9
NorthSide
I kakav ti je Petrović?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi