Ivetić: Očekujem da nastavimo ono što smo započeli u Vitezu

Sarajevo dočekuje Olimpic

Ivetić: Očekujem da nastavimo ono što smo započeli u Vitezu

FK Sarajevo će u 9. kolu Premijer lige BiH na svom terenu dočekati Olimpic, protiv kojeg će biti u ulozi apsolutnog favorita.

Optimističan prije utakmice je i novi fudbaler Sarajeva Perica Ivetić koji očekuje pobjedu.

"Očekujem da protiv Olimpica nastavimo ono to smo započeli u Vitezu, to jeste da ostvarimo novu pobjedu. Želimo odigrati maksimalno požrtvovano, agresivno i dopadljivo", rekao je za SportSport.ba Perica Ivetić, koji je potom dodao:

"Nastupao sam za Olimpic ali profesionalac sam i dat ću sve od sebe u nedjelju. Nadam se da ću se publici na Koševu predstaviti u pravom svjetlu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Sarajeva i Olimpica igra se u nedjelju s početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi