Ivica Osim: Zajedno možemo sve

Spektakl počeo

Ivica Osim: Zajedno možemo sve

Edmir Škorić

Danas je veliki dan za sve navijače Fudbalskog kluba Željezničar.

Željo danas igra protiv Slobode prvo kolo Lige za prvaka, a prije početka meča svečano se otvorila novoizgrađena istočna tribina, koja će za 4.266 sjedećih mjesta povećati kapacitet stadiona. 

Legendarni Ivica Osim, počasni predsjednik FK Željezničar, održao je govor, a pune tribine Željinog stadiona ovacijama su ga pozdravile.

"Koliko god dugo igrao na Grbavici ja nikada nisam vidio bolji teren. Kamo sreće da je ovako bilo ranije. Neću ja da vi poslije ne bi rekli da ja puno trusim i kvarim atmosferu. Zahvaljujem se svima vama koji ste došli. Šteta je što vas ranije nije bilo toliko. Željo živi, ovo je klub nostalgičara koji žive od onoga što je bilo i napravili su čudo", kazao je Osim.


Ivica Osim otvorio istočnu tribinu by goloviliga
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi