Ivković: Klub ne postoji, idemo iz dana u dan

Trener Željezničara se oglasio nakon pobjede

Ivković: Klub ne postoji, idemo iz dana u dan

S. Mlaćo
Željezničar je danas pred svojim navijačima savladao Radnik 2:0.

Plavi su odigrali kvalitetno drugo poluvrijeme i slavili golovima Juričića i Zdunića.

“Teška utakmica, posebno psihološki. Ušli smo sa dosta straha, dosta bojazni od pogreške. Počeli smo se dizati pred kraj prvog poluvremena, a u drugom dijelu smo krenuli sjajno. Kasnije smo se mučili, nismo imali posjed lopte da završimo utakmicu ranije. Moram pohvaliti i protivničku ekipu, imaju igrače sa iskustvom, to se vidjelo. Završili smo sretno i pametno, tri boda su najbitnija“, kazao je Tomislav Ivković.

Opet pjesma Manijaka na koju se žalio Ivković dan ranije.

“Top pjesma. Sada sam čuo svaku riječ. Odlična pjesma, nemam ništa protiv Dine Merlina“.

Da li je Željo u borbi za Evropu?

“Klub sada ne postoji, nismo spremni nizašta. Ovo su samo tri boda, ništa više. Svi moramo imati uvjete za normalan rad i normalan život. Možemo razmišljati samo iz dana u dana“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Istakao je nadu da će situacija u klubu biti bolja, te da ustvari gore ne može.

Naveo je i to da je njemu kao cilj od vodstva kluba istaknuto da ekipa obezbijedi opstanak u ligi, te da je zadovoljan bodovnim saldom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mackintosh
Hvala ti Tomo za sve! Kada odes pravit cemo te od blata. Boris se za klub kao da si u njemu cijeli zivot. To se jedino cijeni. I dalje imamo sve preduvjete da budemo u gornjem dijelu tablice i bit cemo.
29 4
epson
Marš u P.M jade jadni, ko ti daje za pravo da kažeš da klub me postoji marš iz svetinje
7 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi