Iwanir: Sanjao sam o ovakvoj grupi igrača

Trener Maccabija nakon večerašnje utakmice

Iwanir: Sanjao sam o ovakvoj grupi igrača

A. Beganović

Maccabi je večeras u svim segmentima fudbalske igre nafigrao Željezničara i na kraju je sasvim zasluženo stigao do ubjedljive pobjede, a odmah nakon susreta trener izraelske momčadi rekao je sanjao o igračima koje trenutno trenira.

Igrali smo kao momčad i na kraju je ponajviše radi toga ispalo dosta lako. Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali. Naša želja je ogromna i kada imamo veliku prednost i to me doista raduje", rekao je trener Maccabija nakon večerašnje ubjedljive pobjede nad Željezničarem.

"Sanjao sam o takvoj grupi igrača, koja će uvijek htjeti više, a sada sam pomalo uzrujan jer ne znam kome dati priliku u narednom susretu. Ovo je tek početak stvaranja velike momčadi i siguran sam da ćemo na kraju biti tamo gdje svi želimo", dodao je Mordechay Iwanir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.