Iz Bratstva poručuju: Ne otpisujte nas

Poruka Slobodi i Jedinstvu

Iz Bratstva poručuju: Ne otpisujte nas

Adnan Beganović

U okviru 18. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine Bratstvo iz Gračanice je u Konjicu savladalo Igman sa minimalnih 1:0 i na taj način je ostalo u igri za plasman u Premijer ligu.

Do druge gostujuće pobjede u proljetnom dijelu sezone stigli su fudbaleri Bratstva, te su tako poslali poruku Jedinstvu i Slobodi.

"Teška i tvrda utakmica, no pobjeda koja nas ostavlja u borbi za Premijer ligu. Nije bilo mnogo prilika na utakmici, nekih 30-ak minuta smo igrali sa igračem više i u samom finišu smo iskoristili brojčanu prednost. Iskreno, utakmica nije bila gledljiva i sigurno je da možemo igrati mnogo bolje, ali bodovi se pamte, a sve drugo zaboravlja", za SportSport.ba kaže trener Bratstva Denis Sadiković.

"Rezultatima Slobode i Jedinstva se ne želim previše zamarati. Do kraja sezone ćemo gledati samo sebe. U narednom kolu imamo lakšu utakmicu, u goste nam dolazi Troglav, no ne smijemo se opustiti. Tri boda su nam jako potrebna kako bismo nastavili borbu za Premijer ligu. Nismo favoriti, prije početka sezone niko nas nije shvatao ozbiljno, no tu smo, veoma blizu čelu tabele. Idemo dalje, neka nas niko ne otpisuje", zaključio je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.