Iz Čelika najavili dolazak velikog broja navijača u Vitez

Pred susret u Vitezu

Iz Čelika najavili dolazak velikog broja navijača u Vitez

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu igraju veoma važnu utakmicu protiv direktnog konkurenta za opstanak. Zeničani se trenutno nalaze na 10 mjestu s 27 bodova, dok je na poziciji niže ekipa Viteza, koja ima 26 bodova.

Upravo će ova dva tima u subotu u Vitezu odigrati veoma značajnu utakmicu u okviru 7.kola Lige za opstanak. Ovi klubovi su već tri puta igrali u ovoj sezoni, a obje ekipe imaju po jednu pobjedu, dok je jedan susret završen remijem.

Kako saznaje SportSport.ba iz NK Čelik su poslali dopis u klub iz Viteza, gdje im najavljuju dolazak 400 svojih navijača. Međutim, slično je bilo i prošli puta, pa je u Vitezu bilo skoro 1000 navijača iz Zenice. Nema sumnje da će tako biti i ovaj put, a očekuje se dolazak i većeg broja domaćih pristalica, koji znaju da je i ovo za Vitez odlučujuća utakmica u ovoj sezoni.

Kada su u pitanju cijene karata za komšijski derbi, za čitav stadion će iznositi 7 KM, znači cijena ostaje ista kao i prošli put kada su ove dvije ekipe igrale u regularnom dijelu sezone, tada je utakmica završena 0:0, a na stadionu je bilo prisutno oko 2000 gledalaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da se u subotu očekuje veoma dobra atmosfera na tribinama Gradskog stadiona u Vitezu, gdje će nadamo se sve proteći bez incidenata.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi